Thursday, July 16, 2009

Kuih Bakar Sri Inang



Keharuman Kuih Bakar Sri Inang pasti membangkitkan selera sesiapa saja yang terhidu keharumannya. Eemmm....memang menyelerakan terutama sewaktu ia panas-panas lagi. Mengikut resepi Kuih Bakar Sri Inang ni selain menggunakan air pandan asli ia juga dicampur dengan rempah ratus sebab itulah baunya wangi ketika sedang dimasak lagi. Mengikut pengalaman kami ketika membuat promotion di exhibition-exhibition, kebanyakan pelanggan akan request kuih yang lebih garing dipermukaan atasnya...(seperti didalam gambar pertama). Terpulanglah pada selera pelanggan yang pasti feedback yang kami terima amat memberangsangkan termasuklah dari bangsa Cina dan India. Kuih Bakar Sri Inang ini boleh tahan lama sehingga 3-4 hari jika disimpan dalam peti sejuk dan apabila dipanaskan dalam microwave ia akan kembali lembut serta kualiti rasanya tidak terjejas. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi 012-2675415.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...